Uw woning laten ontruimen in Utrecht?

Uw woning laten ontruimen?

CDK Huisontruiming is gespecialiseerd in het ontruimen van Appartementen , Bedrijfspanden, Huurwoningen, Bergingen, Garages, Zolders en Faillissement Ontruimingen. Het ontruimen van uw woning kan diverse redenen hebben zoals het overlijden van een dierbare, een verhuizing, een scheiding en nog diverse andere redenen. Ongeacht wat de reden of staat van de woning is, CDK huisontruiming staat voor u klaar voor het ontruimen van uw woning.

moving, people, repair and real estate concept - happy african american couple with lamps packing stuff into cardboard boxes at home and making high five
Hoarder room packed with boxes, electronics, business equipment, household objects and miscellaneous junk.
Einzug Wohnung

Over CDK huisontruiming

Komt er iemand bij u in de buurt te overlijden dan heeft u veel dingen om te regelen. Om u één zorg uit handen te geven kunt u bij CDK Huisontruiming terecht voor het laten ontruimen van de woning van uw dierbare. Na het ontruimen van de woning van uw dierbare maken wij de ruimte bezemschoon en sturen wij u hiervan diverse foto’s indien u niet op de locatie aanwezig bent. Verder zullen wij tussentijds ook eventuele foto’s sturen van wat naar onze ervaring als persoonlijk en kostbaar beschouwd wordt.

Wat kunt u van ons verwachten

  • Bij het ontruimen van uw woning, kamer, kantoorpand of ieder ander gewenste locatie, gaan wij zorgvuldig te werk en kaarten wij bij u aan zodra wij persoonlijke bezittingen, geld en andere aspecten wat voor u een emotionele waarde kan hebben.
  • Binnen één werkweek uw gewenste ruimte leeg.
  • Wij brengen de spullen die nog bruikbaar zijn naar een kringloopwinkel en de rest wordt vernietigd en gestort.
  • Persoonlijk & Discreet.
  • Betaalmogelijkheden: Contant, pin of op factuur.

Contact opnemen?

Bedrijfspanden laten ontruimen
storage hall with open storages doors 3d illustration

Kosten

  • Sleep bestanden hierheen of